Ohjeistukseen hieman tarkennusta - laitan uudelleen viestin, joka löytyy myös toisen sky-kierroksen ohjeistuksesta! Silloin siis kyseltiin, mitä tarkoitetaan yllätysten kuukausittaisella arvolla.

Kun säännöissä on se 7 €/kk + yksi kirja, niin tarkoittaako se että lähetetään sen neljän kuukauden aikana yksi kirja vai sitä että joka kuukausi lähetetään kirja?

Neljän kuukauden aikana pitää siis lähettää yksi kirja, mutta mikään ei estä sijoittamasta tuota summaakin kirjoihin. Saahan niitä edullisellakin hinnalla esim. divareista. Kannattaa kuitenkin miettiä, millaisen kirjan itse haluaisit, eikä vain ostaa mitä tahansa kirjaa. Ilmoittautumislomakkeista ja blogeista saa hyviä vinkkejä osallistujien mieltymyksistä.

Ja sitten noista lahjoista sen verran että voiko se olla esim lankaa, joku neule, askartelutarvikkeita vai onko rajattu että mitä tuolla kymmenellä eurolla lähetetään?

Kehoitan tutkailemaan niitä ilmoittautumiskaavakkeita ja blogeja. Tietysti, kun tämä on kirjavaihto, niin pääpaino voisi olla siihen liittyvillä jutuilla, mutta jos vastaanottaja on kova neulomaan, niin mikä estää lähettämästä jotain siihen liittyvää.

Yksi asia on askarruttanut: milloin on tarkoitus lähettää kirja? Jonkun kuukauden paketin mukana vai erikseen?

Sen voi ihan itse päättää... yhdessä tai erikseen, ihan miltä itsestä tuntuu parhaalta!

Mielestäni on tärkeää, että yllätysten rahallinen arvo on oikea, jotta peli pysyy oikeudenmukaisena!