Noniin! Ilmoittautumisaika on nyt päättynyt ja Onnettaren työ alkaa... ;) Eli toivottavasti osaan mahdollisimman hyvin valita sopivat salaiset ystävät itse kullekin!

Muistin virkistykseksi ja uusillekin ohjeistukseksi nostan näitä ohjeita tuolta alempaa:

TÄRKEÄÄ! Heti kun olet saanut salaisen ystäväsi yhteystiedot, lähetä hänelle jonkinlainen viesti, jotta salainen ystäväsi saa tietää olemassaolostasi.

Salainen Kirjaystävä -vaihtoa tehdään hymy huulessa ja leikkimielellä. Tavoitteena on ilahduttaa toinen toisiamme! =))


Ringin kesto on kolme (3) kuukautta. Aloitetaan lokakuun ensimmäinen päivä. Jokaiselle osallistujalle ilmoitetaan parin tiedot sähköpostitse. Kun ilmoittaudut mukaan, varaudu pysymään mukana koko kolmen kuukauden jakso.

Ringin vetäjä (eli minä) jakaa parit niin, että jokainen lähettää yllätyksensä eri henkilölle kuin keneltä vastaanottaa omansa. Salaisen ystävän on tarkoitus pysyä salaisena leikin loppuun asti.


Jokainen päättää itse kuinka muistaa salaista ystäväänsä ja mikä itselle parhaiten sopii. Salaiselle ystävälle pitää kuitenkin kerran kuussa antaa jokin elonmerkki. Esimerkiksi postikortti, kirje tai anonyymiosoitteesta kirjoitettu hauska meili kelpaa. Vähimmäisvaatimukset lahjoille: 7 €/kk, 3 kk:n ajan + 1 kirja (joka sai siis olla joko pehmeä tai kovakantinen)

AINA kun saat yllätyksen ystävältäsi, laita siitä merkintä joko blogiin tai tänne kommentteihin. Muista lähettää siitä viestiä myös minulle, koska seuraan, että kaikki saavat ja lähettävät ylläreitä sovitusti!

MUISTA laittaa viestiä myös silloin minulle, kun lähetät yllätyksen ystävällesi.

Kuvat, kirjavinkkaukset ym. lukemiseen liittyvät jutut ovat tervetulleita eli voit laittaa niitä minulle meilinä, niin liitän blogiin!